caenfrdeites

Teià prepara una guia comercial per reforçar el teixit econòmic local

Imprimir correu electrònic

directoriLa Regidoria de Promoció Econòmica ha iniciat els treballs per editar i distribuir un directori d’activitats econòmiques del municipi per donar a conèixer els negocis que hi ha a la població, així com els productes i serveis que s'hi ofereixen, amb l’objectiu de contribuir a l’enfortiment i la reactivació de l'economia local.

La iniciativa pren forma tot just ara, en un moment en què les autoritats sanitàries de la Generalitat tornen a recomanar l’aplicació de restriccions en l’àmbit de la restauració i l’oci, a causa del coronavirus.

En marxa

En aquests moments, la Regidoria està a punt d'encarregat els treballs de disseny i confecció del directori, que tindrà forma de llibret.

Per facilitar la cerca d’empreses i trobar-hi les dades de contacte, les activitats estaran agrupades en quatre categories i cadascuna d’elles es dividirà en subsectors. El directori també inclourà un plànol amb la localització dels equipaments públics i llocs d'interès, així com un llistat telefònic.

Inscripció gratuïta

La voluntat de la Regidoria de Promoció Econòmica és que hi apareguin totes les activitats existents. S’hi poden anunciar empreses, autònoms i comerços locals. Per això, la seva inclusió serà totalment gratuïta, però voluntària.

Per simplificar els tràmits, l’Ajuntament ha habilitat un formulari en línia a través del web municipal que es pot emplenar de forma intuïtiva: http://teia.cat/formulari-empreses

Les dades que apareixeran en el directori seran les següents: nom comercial, adreça, telèfon i correu electrònic de contacte, pàgina web, xarxes socials i breu descripció de l’activitat.

El termini per inscriure’s-hi finalitzarà el 12 de novembre. A partir d’aquella data, es maquetarà el contingut i se n’imprimiran més de 4.000 còpies.

 Abans de Nadal

És previst que el directori es reparteixi porta a porta als veïns i veïnes de Teià tan bon punt com estigui a punt, setmanes abans de la campanya de Nadal 2020.

Programa de Festa Major

El passat 24 de setembre, el regidor de Promoció Econòmica, Raül Mínguez, va anunciar a la resta de grups municipals que s’estava treballant en la confecció d’un directori comercial, després que el portaveu de JxCat, Francesc Ribas, demanés “un gest” al Govern i permetés que els comerciants quedessin “exempts” de pagar els anuncis del programa de la Festa Major.

Aleshores, Mínguez va explicar que ja no eren a temps de modificar l’ordenança fiscal amb les tarifes que regeixen des de 2017 . A més, el número de pàgines i la mida dels mòduls del programa no permetien encabir tots els establiments i negocis de la població.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites