caenfrdeites
93 540 93 50     Subscriu-te a teia.cat

SERVEIS

Nou servei de taxi a demanda

Nou servei de taxi a demanda

Imprimir correu electrònic
Nou servei de taxi a demanda

L’Ajuntament de Teià i el col·lectiu local de taxistes han subscrit un conveni per facilitar els desplaçaments amb origen i destinació dins el municipi a un preu assequible a totes les persones residents al poble que tinguin més de 65 anys o un grau de mobilitat reduïda superior al 33%.

Preu i cost real del servei

L’usuari ha de pagar 2 euros per cada desplaçament. Es tracta d’un preu bonificat, ja que l’Ajuntament n’aporta la diferència fins a completar els 6 euros del cost real del servei.

Millora de la cohesió i l’accessibilitat

Els objectius del servei són millorar l’accessibilitat als principals equipaments públics i a les parades de bus, així com oferir un alternativa competitiva al vehicle privat.

Horaris

El servei es presta tots els dies feiners, de dilluns a divendres, de 8h a 20h.

Origen i destinació

El servei cobreix la recollida de l’usuari des del domicili –o, en el seu defecte, el lloc indicat en el moment d’efectuar la reserva– i algun dels següents equipaments públics municipals: Ajuntament, Mercat, Centre de Salut, Policia Local, ca la Cecília i Poliesportiu Municipal; així com qualsevol de les parades de les línies de bus C15 (Teià-Ocata) i C8 (Teià-Barcelona).

El servei també es prestarà en sentit invers: de l’equipament o parada de bus fins al domicili particular, tret de les parades de bus ubicades fora del terme municipal, ja que la normativa sectorial no permet recollir ningú fora del municipi d’acord amb la Llei 19/2003, de 4 de juliol, del taxi.

Reserva prèvia

Per fer ús del servei, cal sol·licitar-ho a l’Ajuntament amb una antelació mínima de 24 hores. La reserva es pot fer per telèfon (93 540 93 50) o correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) de dilluns a divendres de 9h a 14h, tret dels dies festius.

Compartició de vehicle

S’admet la compartició del servei per part de diversos usuaris, sempre que realitzin el mateix trajecte tant en l’origen com en la destinació, sense que aquesta pràctica doni dret a cap increment de preu.

S’admet, igualment, que els discapacitats físics que siguin menors d’edat puguin viatjar acompanyats d’un familiar o persona adulta que n’estigui al càrrec, sense cap increment de preu.

Flota de taxis

La flota de taxis que operen amb llicència municipal és de tres vehicles, els titulars dels quals són Francesc Cañete, David Centeno i Manel Llaberia.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar