caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí Especial 2009   [octubre 2009]

Canvis en l'estructura de l'equip de govern arran del canvi d'alcaldia i la renúncia a l'acta de regidor d'Andreu Bosch

COMPOSICIÓ DEL CARTIPÀS MUNICIPAL
El ple del passat 16 de juliol va aprovar per unanimitat la renúncia a l'acta de regidor de qui ha estat alcalde de
Teià durant els darrers 6 anys, Andreu Bosch. Cal destacar que la renúncia ha estat forçada per la incompatibilitat de mantenir el càrrec un cop assumida la nova responsabilitat d'Andreu Bosch com a cap de l'Àrea de Llengua i Universitats a l'Institut Ramon Llull.

Bosch va ser nomenat el passat 2 de juliol pel Consell de Direcció, a proposta del director de l'Institut, Josep
Bargalló, iniciant així una nova etapa en la gestió pública amb l'objectiu de projectar a l'exterior del país la llengua i la cultura catalanes, així com la seva difusió i ensenyament fora del domini lingüístic. Aquest fet, afegit al canvi d'alcaldia que es va fer efectiu en el ple del passat 30 de juny, ha propiciat alguns canvis en el cartipàs municipal. Durant els propers dos anys, tal i com establia el pacte de govern signat entre les forces polítiques d'ERC i CiU l'any 2007, ocuparà el càrrec d'alcalde l'anterior regidor de Cultura i primer tinent d'alcalde, Josep Botey, portant les àrees d'Urbanisme i Serveis. I passarà a ocupar el càrrec de regidora, enlloc d'Andreu Bosch, Sara Pérez, número 7 de la candidatura d'Esquerra a les eleccions municipals del 2007.

Aquesta remodelació del govern, comporta una retallada en l'import total del sous bruts d'alcalde i regidors de govern d'un 5,62% respecte la situació anterior i d'un 7,79% respecte el govern de la legislatura anterior (2007).

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites