caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 101   [de gener a maig de 2007]

Teià i les seves associacions

Sovint hem sentit a dir que el teixit associatiu d'un poble o d'una ciutat és un dels elements que més contribueixen a l'anomenada cohesió social entre els seus vilatans o ciutadans.

La intenció d'aquest Butlletí no és ni molt menys la d'analitzar aquesta consideració des d'un punt de vista sociològic, però sí fer pal.lès que Teià és un bon exemple pràctic per contrastar aquesta afirmació.És per això que en un any en què celebrem aniversaris importants de diverses entitats i associacions del poble, ens ha semblat interessant dedicar-hi un número d'aquesta publicació, com a difusió addicional del que fan i en reconeixement a la tasca d'integració que exerceixen, moltes vegades fins i tot inconscientment.

75 anys de l'A.E. Teià, 20 anys de Colla Gegantera, 20 anys de Correfoc i 20 anys d'Esplai Itaca són arguments de pes per apuntar d'entrada que el moviment associatiu a Teià és un moviment consolidat i amb tradició.

A les properes pàgines hi reflexionem amb profunditat. I esperem contribuir una mica més a engrescar-vos a formar part d'algun d'aquests col.lectius!

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites