caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 99   [De Juliol a Agost de 2006]

Les vacances, oh sí, els descans dels obrers (ara, assalariats). Aquest concepte associat a la producció industrial, poc té a veure amb els seus orígens etimològics del llatí VACUO (buit), té més a veure en la concepció anglosaxona de Hollydays (dies-sants), els dies dedicats a Déu, els dies de no activitat material. I què fem el llatins amb la buidor? L'omplim de relacions, de propòsits, de desitjos, d'aventures, de novetats.. ., o realment ens buidem de la quotidianitat que ens constreny? Hi ha tantes vacances com gent hi ha, tantes ofertes de consum com consumidors, tants compromisos com relacions, tantes aventures com desitjos. Alliberar-nos del "temps" sense modificar el nostre "espai" és quasi impossible, per això fugim?. Sense pretendre transcendir, tots hauríem de gaudir de la contemplació, de la solitud i la reflexió durant aquest dies, sense que això s'interpreti com una crida romàntica a la malenconia. Sols retrobar-nos i gaudir. Bon estiu i millors vacances.

PD.- I si vingués de VACA........, fem la vaca? (continuarà).

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites