caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 93   [De novembre de 2004 a Gener de 2005]

El temps de Nadal, a les acaballes de l'any, sol ser un temps tradicionalment dedicat, entre d'altres coses, a la reflexió personal i a l'anàlisi de l'any que s'acaba. Què hem assolit d'allò que ens proposàvem el cap d'any del 2003, què ens ha faltat, com ha evolucionat la nostra vida en diferents àmbits (personal, familiar, laboral...), què canviaríem...
Per a l'equip de redacció del Butlletí, aquest moment de reflexió va arribar ara farà uns tres mesos, el setembre de 2004, quan el nou grup de col.laboradors va complir el primer any de treball. Fruit d'aquesta reflexió, esperem oferir-vos noves propostes a la publicació que en mantinguin l'interès i que segueixin fomentant el que per a nosaltres és l'objectiu fonamental: la participació de tots aquells que vulgueu fer arribar la vostra opinió a través d'aquestes pàgines.
Però el temps de Nadal també és temps de maldecaps (o no). Si més no, és un temps cada vegada més associat al consum. Dinars i sopars d'empresa, àpats familiars en els dies assenyalats, aglomeracions als grans magatzems, escapades a esquiar, il.luminació especial als carrers, compra de regals, saturació de nadales...
Pot semblar tòpic, però hem utilitzat aquesta excusa per dedicar aquest
número al comerç i consum a Teià. Ho hem fet amb la percepció que és un tema de força interès i amb la vocació d'aportar opinions i reflexions sobre els problemes, reptes i oprtunitats del comerç local.
 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites