caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 117   []

AMB MÉS IL·LUSIÓ QUE MAI
El passat dia 26 de gener el Ple de l’Ajuntament aprovà per unanimitat les noves condicions del crèdit aconseguides per l’equip de govern de Gent de Teià, que recullen els suggeriments que va fer l’oposició en relació amb les amortitzacions anticipades.

Gent de Teià hem treballat dur, molt dur. Res no ha estat fàcil i hi ha hagut moments difícils en què fins i tot els més optimistes dubtaven del resultat de les negociacions tant amb la Generalitat com amb Caixa Laietana-Bankia.

L’equip de comptabilitat i intervenció del nostre Ajuntament ha fet una tasca lloable, eficaç i d’un lliurament total. En nom dels teianencs, gràcies. Cal destacar, però, també, la tasca dels cinc regidors de Gent de Teià, que hem dirigit les negociacions amb el nostre estret equip de col·laboradors. Sense dedicacions exclusives però guiats pel nostre sentiment envers el poble i la nostra il·lusió, hem estat capaços de generar la força necessària i la capacitat de treball per governar en minoria; una situació que requereix explicar cada acció, cada moviment i cada decisió a fi d’obtenir el vistiplau de l’oposició.

Han passat nou mesos des de les eleccions. La inexperiència de Gent de Teià ha quedat enrere. Hem aprovat els pressupostos i el crèdit. L’equip de Gent de Teià ha aferrat el timó i ha marcat el rumb del nostre poble amb mà ferma. Tenim pau d’ànima amb nosaltres mateixos, més il·lusió que mai, la nostra autoestima és alta. Ni les crítiques destructives, ni l’aïllament, ni la falta de cooperació faran trontollar el nostre criteri.
Gent de Teià governa i governarà amb il·lusió, sempre de cara al poble, cercant el consens i la participació tant de l’oposició com dels teianencs.

La diferència entre el passat, el present i el futur només és la il·lusió permanent (Einstein).
Equip de Govern

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites