caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 89   [De Novembre de 2003 a Gener de 2004]

Bons propòsits per al 2004

Ja hi tornem a ser. Novament, un mes de gener ens evidencia que deixem enrere un any (el 2003) i que n’iniciem un de nou: el 2004.Sol ser habitual per aquestes dates que els diferents mitjans de comunicació (televisió, ràdio, premsa escrita, etc.)aprofitin per fer balanç del que ha estat aquest període amb els resums de les notícies més rellevants de l’any que deixem.
El nou equip de redacció del Butlletí encara no creiem que poguem fer balanç de la nova etapa encetada en l’elaboració d’aquesta publicació, ja que tot just us presentem el segon número amb tots aquells col.laboradors que ens hem animat a participar-hi d’una forma continuada. El que sí que ens sembla interessant de fer, però, és explicarvos alguns dels nostres «bons propòsits» de cara a l’any que comença.
En primer lloc, tenim la voluntat d’intentar copsar les opinions que es vagin generant al voltant del Butlletí per anar-li donant la forma que resulti més atractiva als teianencs i teianenques. De fet, encara és una publicació «en construcció», i ja en aquest segon número hi podreu trobar diverses novetats respecte de l’anterior: «Les tres maries.com», la crítica de cinema, una nova ordenació de les seccions, i la proposta que tots els grups polítics municipals opinin sobre un tema concret que creguem d’interès per a Teià.
I en segon lloc, intentarem esperonar-vos a fer-nos arribar els vostres escrits d’opinió per eixamplar al màxim el grup de col.laboradors del Butlletí.
De moment, aquest segon propòsit ja s’ha començat a materialitzar i s’ha traduït, abans d’acabar l’any, en la incorporació de nous col.laboradors fixos al’equip de redacció. Restem a l’espera, doncs, que tots aquells que volgueu ens feu arribar els vostres escrits.
BON ANY 2004!
Bons propòsits per al 2004
 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites