caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 122   [octubre de 2013]

L’esclat d’un poble

El passat 11 de setembre al voltant d’un milió sis-centes mil persones va sortir al carrer a manifestar-se, d’una forma lliure i democràtica, realitzant una cadena humana que amb les mans encaixades, va creuar tot el territori català, des del Pertús fins a Alcanar, en una demostració de força, però a la vegada de maduresa i civisme. Una jornada, que fou festiva i familiar, i que va impressionar el món sencer.

La Via Catalana va cobrir amb escreix els quatre-cents quilòmetres que resseguien l’antiga Via Augusta romana: 722 trams, d’uns cinc-cents metres cadascun. Més de mil teianencs van ocupar el tram 439 formant part d’aquests quatrecents quilòmetres i del milió sis-centes mil persones que entrellaçats de mans s’unien amb una sola petició: la llibertat Els catalans sentim i ens estimen la nostra terra. Ha estat així des dels nostres inicis, generació rere generació i malgrat les traves que se’ns han anat presentant al llarg del camí. Tanmateix, som, gent de pau, però gent de treball i gent de lluita. Incansables en les nostres reivindicacions, des dels nostres avantpassats, fins avui, no defallirem fins que aquestes es siguin assolides.

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites