caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 125   [Juliol 2014]

Propera obertura de Mercadona

A principis del mes de juny van començar les obres de construcció de la nova superfície comercial a càrrec de Mercadona. El govern municipal va tancar els compromisos amb l’empresa a finals de maig, per tal de poder atorgar la llicència d’obres i permetre així que es comencés la construcció del centre.
L’obertura de Mercadona constitueix una oportunitat econòmica per al municipi, una gran ocasió per a impulsar el mercat de treball local, oferint llocs de treball a les persones del  municipi, a més dels ingressos que això suposarà per l’Ajuntament, i que per tant acabaran repercutint també en les persones de Teià. Tot plegat, suposa un impuls de l’activitat econòmica, en un moment de crisi en què són tan poc freqüents els projectes d’inversió.
Des l’Ajuntament, volem que aquesta situació aporti els màxims rendiments  al municipi. Per això, facilitarem el procés de selecció a l’empresa, recollint
els currículums de les persones interessades a treballar-hi i vetllant perquè Mercadona agafi el màxim nombre possible de treballadors de Teià, conjugant-ho amb les necessitats de la pròpia l’empresa.
Paral·lelament, i per minimitzar l’impacte al petit comerciant, el govern municipal haurà d’estar amatent a les seves peticions, donant viabilitat a les seves propostes per tal de poder treure el màxim rendiment a la situació.

Precisament en aquesta mateixa línia, s’ha posat en marxa el web de comerços de Teià http://guia.teia.cat, des d’on es pot consultar tota la informació
de les empreses del municipi.

I precisament, s’està treballant també en ampliar l’aparcament al centre del poble perquè això, sumat al sistema de rotació horària d’aparcaments, pugui
beneficiar els petits comerciants en un moment econòmic difícil com el que estem vivim.

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites