caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 126   [Novembre 2014]

Visca la Festa! La Festa Major!

Amb el fred, com cada any, arriba també la Festa Major de Sant Martí. Enguany però, amb més càrrega política que mai. Entre pregó i actes de festa, aquest any se’ns presenta un esdeveniment no menys important, la consulta del 9N, que s’hi “cola” com un acte festiu i de celebració més.

Ens esperen dies per conviure i viure intensament, per omplir els carrers i places, amb una programació on tots, petits i grans, en serem els protagonistes!

Per això, us animem a participar de tots els actes, tant de la Festa Major com del N9N. Fem que aquests dies, siguin dies de celebració i d’expressió! Els esdeveniments i la situació actual ens acompanyen i ens animen a sortir, ara més que mai, per gaudir un any més dels actes que durants mesos, ha estat confeccionant la Comissió de Festes.

Ara ja és tot a punt. Bona Festa Major! I bon N9N!

PD: Aquest butlletí municipal també vol contribuir a estendre el groc arreu del país. Per això veureu que el groc predomina en tota aquesta edició!

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites