caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 131   [abril de 2017]

Un Butlletí bimestral

El número 131 del Butlletí Municipal és especial, però aviat serà ben normalja que a partir d’ara el rebreu a casa cada dos mesos.

Després de l’aposta informativa del darrer any a través del web i les xarxes socials de l’Ajuntament, la Regidoria de Comunicació escomet ara la millora substancial de la comunicació impresa a través de la publicació i distribució de sis revistes cada any.

Gràcies a la reducció del nombre de pàgines podrem augmentar-ne la periodicitat i fer un seguiment més acurat de l’actualitat. De retop, l’increment de freqüència del Butlletí ens permetrà de destinar una secció a anunciar els actes que tindran lloc entre una edició i una altra. Com veureu, en aquest número l’agenda està dedicada a la Setmana Cultural.

Però no tots els butlletins seran de 8 o 12 pàgines. N’hi haurà un parell de més extensos. Aquestes publicacions mantindran el seu tarannà obert a la ciutadana a través del Consell de Redacció. Si voleu participar-hi o plantejar qualsevol proposta, dubte o aclariment, estem a la vostra disposició: butlleti@teia.cat

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites