caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 132   [Juny de 2017]

Arriba un nou Butlletí Municipal que coincideix amb la meitat del mandat i la consolidació d’un nou format.

Durant aquest temps, hem apostat per adaptar els continguts de la publicació i establir-ne una nova periodicitat amb l’objectiu de facilitar i agilitar al màxim la comunicació amb la ciutadania.

A més, hem volgut defensar el Butlletí Municipal com a mitjà d’informació institucional que reflecteixi les diferents veus que hi ha representades al ple del consistori.

El Butlletí Municipal és un mitjà plural amb vocació de servei públic. Per aquest motiu, en aquest número hi trobareu una entrevista a Teresa Casellas com a portaveu del grup municipal de GT, a l’oposició.

Tot i la seva dilatada trajectòria com a canal preferent de comunicació de l’Ajuntament, en aquests moments el Butlletí conviu amb el web i les xarxes socials municipals. Si feu un cop d’ull als nostres perfils i comptes de Facebook i Twitter comprovareu que hem potenciat els mitjans digitals com a eines fonamentals d’informació, gràcies a la seva immediatesa i a les possibilitats d’interacció que ofereixen.

Per últim, volem reiterar la voluntat de millorar constantment. Per aquest motiu us animem perquè ens feu arribar les vostres propostes a butlleti@teia.cat

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites