caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 133   [febrer de 2018]

A les vostres mans teniu el primer Butlletí Municipal del 2018, un any en què esperem que puguin sortir tots els exemplars amb la periodicitat prevista.

L’any passat no va ser possible a causa de la convocatòria de processos de votació l’1 d’octubre i el 21 de desembre, ja que la legislació electoral és molt restrictiva amb l’edició i distribució de mitjans de comunicació públics durant aquests períodes.

Per recuperar el temps perdut, aquest número intenta recollir de forma sintètica tot allò que ha passat al municipi des de la Festa Major, així com fer balanç dels primers tres anys de mandat. Per aquest motiu s’ha fet una entrevista a l’alcalde, Andreu Bosch, on exposa la feina feta i els principals projectes en curs.

A més d’informar, el Butlletí Municipal vol fomentar el civisme i l’empoderament ciutadà en els afers públics. Per aquest motiu, us convidem a assistir i dir-hi la vostra a l’audiència pública del 23 de febrer i a la jornada de participació del 9 de març.

Per últim, aquest 2018 engeguem la campanya Butlletí Verd perquè tothom qui ho desitgi puguin rebre la publicació via online. Amb aquesta iniciativa volem reduir-ne el cost ambiental i continuar modernitzant els canals d’informació municipals.

A la contraportada us expliquem com fer-ho.

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites