caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 135   [Juliol 2018]

Teniu a les vostres mans l’últim Butlletí d’aquest curs. Aquest número se centra en alguns dels àmbits que afecten la majoria de teianencs i teianenques. És el cas de les obres de la Riera, una actuació sobre la principal artèria de mobilitat del poble que comportarà millores notables. Així mateix us explicarem com s’ha decidit invertir el romanent que s’ha produït a les finances municipals. Per tractar aquesta qüestió hem entrevistat al regidor d’Hisenda i Governació. Un altre element a destacar són les obres de millora que s’estan realitzant aquests dies de vacances escolars a l’escola El Cim. Una inversió que pretenem que ajudi a l’alumnat a estar en les millors condicions. Per últim, parlarem de la situació dels pressupostos participatius i les propostes que han passat a l’última fase. Bones vacances!
 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites