caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 136   [Octubre 2018]

Amb la tardor encetem un nou curs polític, el darrer del mandat, que arriba farcit de notícies i commemoracions, com la finalització de les obres 
del clavegueram de la Riera i l’homenatge a la mobilització ciutadana de l’1 d’octubre de 2017 en defensa de la democràcia.

En aquest Butlletí hi trobareu també una entrevista a la regidora d’Educació, Cooperació i Medi Ambient. Són matèries que l’Ajuntament es pren molt seriosament, com ho proven totes les actuacions i projectes que hi estan vinculats, tot i l’escassetat de recursos i la manca de competències locals en molts d’aquests àmbits.

Per últim, aprofitem aquest vehicle de comunicació per fer de caixa de ressonància dels dos processos participatius que tenim en marxa: els pressupostos participatius, que han entrat en la fase de votacions, i la segona edició del premi d’elecció popular al Teianenc/a de l’any.
 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites