caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 137   [Desembre 2018]

Tanquem l’any 2018 amb un Butlletí Municipi farcit d’informació i novetats. En aquest número donem cabuda a la Festa Major i tota l’activitat social i cultural que ha generat al seu entorn, així com els principals esdeveniments que s’han produït al poble des del mes d’octubre. En aquest sentit, dediquem una atenció especial a la culminació del procés de debat i votació dels primers pressupostos participatius de Teià, que han destacat per l’alta participació de la ciutadania i marquen un punt d’inflexió en la cogovernança dels recursos públics per part dels veïns i veïnes de més de 16 anys.

També fem balanç de les obres de renovació del clavegueram del passeig de la Riera i expliquem les actuacions complementàries que s’hi han realitzat en matèria de mobilitat, la majoria de les quals estan destinades a millorar la seguretat dels vianants.

Per últim, volem felicitar Marta Ripol i Agnès Soler com a mereixedores del Tei de Plata 2018 i a Laia Dosta pel premi a la Teianenca de l’any; un reconeixement que fem extensiu a l’ADF Teià per la distinció que ha rebut recentment de la Diputació de Barcelona pel seu projecte de recuperació de la font de l’Ajupit.

A tots els teianencs i teianenques, bon Nadal!

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites