caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 138   [Juliol de 2019]

Salutació de l’alcalde

És la quarta vegada que assumeixo l’alcaldia de Teià, del meu poble. Me’n sento de nou honorat i agraït pel suport majoritari dels teianencs i teianenques. I ho faig amb emoció, il·lusió i amb molt de sentit de la responsabilitat, amb la mateixa responsabilitat que ho vaig fer el 2003, el 2007 i el 2015.
Aquest és el primer Butlletí Municipal del mandat 2019-2023. Volem que sigui una eina de comunicació per a la ciutadania: amb informació de l’acció de govern, informació del dinamisme de les entitats locals i el teixit associatiu, i també eina de comunicació dels grups municipals, que en aquest nou mandat passen de 3 a 5 grups (Compromís amb Teià-Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya, Gent
de Teià, Ciutadans i Partit dels Socialistes de Catalunya).
He assumit la responsabilitat de formar el nou govern municipal amb els 8 companys i companyes de CAT-ERC, i en aquest Butlletí en trobareu l’organigrama i les delegacions per regidories, algunes de noves, com la de Cicles de Vida (Infància, Joventut i Gent Gran) i la d’Igualtat i drets civils. Però teixiré els ponts de diàleg que ha caracteritzat el govern anterior i el meu rol d’alcalde, al servei de les persones.
Però com a alcalde també mantindré el meu compromís amb el país i amb el camí cap a la República Catalana. I continuaré defensant la llibertat de les preses i presos polítics i el retorn de les persones exiliades.

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites