caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 139   [Febrer de 2020]

Salutació de l’alcalde

Primer Butlletí municipal de 2020! Tot i que amb retard, un Primer Butlletí municipal de 2020! Tot i que amb retard, un agraïment afectuós i sincer a la Comissió de Festa Major,amb les entitats locals incloses, a la Comissió de la Cavalcada de Reis i als Pessebristes de Teià, per la seva tasca sociocultural impagable! També una felicitació al Club de Futbol Joventut de Teià per l’organització de la I Jornada de Futbol Femení Teianenc d’aquest febrer, amb el suport de l’Ajuntament de Teià, que s’emmarca dins la campanya d’igualtat a l’esport femení #orgullosa i #ThoEstasPerdent.

I destaco algunes novetats i bones notícies d’aquest inici de 2020. Entre final de febrer i inici de març començaran les obres de rehabilitació de la pista de l’AE Teià, que des d’ara en endavant gestionarà l’Ajuntament. Des del 2 de març el servei d’autobús de la línia C8 Teià-Barcelona ha passat de 9 a 15 viatges d’anada i 15 de tornada, una millora necessària que feia temps de reclamàvem a la Direcció General de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. En aquest Butlletí també hi trobareu informació detallada del pressupost municipal de 2020, que ha de permetre al Govern municipal de tirar endavant els serveis d’atenció a les persones i les millores en matèria d’inversió ien equipaments municipals.

Malauradament, també vam partir els efectes del temporal Glòria del mes de gener, amb desperfectes a la teulada de l’Escola El Cim, a l’enllumenat del camp municipal de Sant Berger, i a altres punts i equipaments del municipi, la major part dels quals o estan resolts o estan en a punt de ser-ho. I també, malauradament,com a alcalde continuo reivindicant la #llibertatpresospolítics i #llibertatpresespolítiques i el retorn de les persones exiliades.

Finalment, us anticipo les dates del IV Maridatge dels Sentits, del 19 al 24 de maig, amb el plat fort del cap de setmana del 23 al 24, amb un programa d’activitats,tallers i maridatges a l’entorn del perfum, la flor i la planta ornamental i l’enogastronomia que ja anirem anunciant, també de la mà del III Concurs Internacional de Perfumeria, enguany dedicat al pebre i a les espècies.

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites