caenfrdeites

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

Què és L'audiència prèvia al ple?
  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.

Precs i preguntes del ple en curs

Excepcionalment i donada la situació actual del COVID-19, degut a la restricció d'accés a la sala de plens de l'ajuntament de Teià per al proper Ple municipal, es permetran les preguntes que qualsevol vilatà vulgui realitzar en l'apartat precs i preguntes del ple municipal en curs, a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@teia.cat tot indicant el nom complert, el DNI i la pregunta a realitzar.

En cas que sigui una pregunta d'índole personal, l'ajuntament de Teià prèviament podrà comprovar l'autenticitat del vilatà.

Les preguntes es llegiran i respondran en directe a través del ple online i es farà arribar una còpia de la resposta a l'interessat/da preferentment per mitjans telemàtics.

 

Butlletí 140   [Octubre de 2020]

Un any difícil. Per a tothom. Per al comerç local i les empreses, per a l’economia familiar, per a la comunitat educativa,per al personal sanitari i assistencial. Per a les entitats esportives, socioculturals i del lleure. També per a l’Ajuntament i el govern municipal. Un any de pandèmia i dels seus efectes, d’obstacles constants i sobtats per vèncer o abordar.

Aquest Butlletí enllaça totes les etapes viscudes fins avui en plena pandèmia: confinament de mesos, amb renúncies, esforços per part de tothom, i molta solidaritat. Infants, joves, gent gran, docència en línia, experimental, amb suport de pares i mares. Mascaretes de l’Ajuntament distribuïdes domiciliàriament
amb el voluntariat, comerços de primera necessitat oberts i d’altres forçosament tancats, com els equipaments municipals. Ens vam quedar sense Sant
Jordi a l’abril, sense el Maridatge dels Sentits al maig, etc.

I van venir les fases del desconfinament. I amb noves mesures i restriccions, vam poder organitzar els primers actes culturals i retrobar els espais púbics i les passejades a la muntanya, amb les exposicions de La Unió, els concerts de la Remor, amb el Concurs Internacional de Perfumeria, i una Diada restringida, malgrat els anhels de llibertat.

I ha vingut la tardor, amb una inicial aparent normalitat estroncada progressivament, amb un començament dels curs escolar amb moltes incerteses però un gran
esforç dels docents i la comunitat educativa; amb restaurants i bars i altres negocis que recuperaven aforament. I, malauradament, noves restriccions a l’octubre, i tancament de 15 dies pel cap baix de bars i restaurants i altres comerços i activitats. I una Festa Major, que ja era reduïda i programada amb restriccions, escapçada per atenuar la nova evolució creixent de la pandèmia, tot enmig de dosis puntuals de #CulturaSegura, com el Parcs en concerts a Vallmora i el cicle de Cinema amb valors a La Unió i actes a la biblioteca.

I haurem de continuar perseverant amb actituds generoses i solidàries, molt de civisme i sacrificis.

 

Notícies dels plens

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites