Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Hi tornarem a ser, per seguir treballant per Teià

Els resultats electorals han deixat un panorama complicat per a Gent de Teià. La nostra cap de llista, Maria Núria Andinyac, serà la nostra única representant el consistori. El moment polític que vivim ha marcat clarament el vot en aquestes eleccions, tot i que no ha estat l’ únic motiu d’aquesta important davallada.

A banda de la sempre important autocrítica, Gent de Teià hi tornarà a ser, i des de la oposició, defensarem fermament la nostra idea de poble, un Teià sostenible, segur, net, inclusiu, igualitari, on les persones que hi visquin disposin dels serveis de qualitat que es mereixen, i ens en puguem sentir orgullosos.

Serem presents a totes les comissions, i malgrat que el govern tingui majoria absoluta, aportarem totes les idees o millores que siguin possibles als projectes que ens presentin. A la vegada, però, proposarem també nosaltres punts del nostre programa per intentar que es duguin a terme.

Ens trobem en uns anys econòmicament molts bons per a Teià. Cal aprofitar aquest moment per a fer inversions potents, i a la vegada sostenibles.

Una d’elles és la rehabilitació de la pista de l’AE Teià. Nosaltres anem més enllà del projecte actual. Demanarem al govern que encarregui un estudi per incloure un sostre retràctil en la reforma. Això ens permetria tenir un espai munti funcional al centre de Teià, cobert quan fos necessari, que permetria allotjar activitats exteriors en cas de pluja, practicar esport sota cobert, fer-hi trobades de joves, concerts, i sobretot, adequar-lo cada any com a envelat de la Festa Major. Només l’ estalvi generat al no haver de llogar l’envelat, probablement permetria fer rendible la inversió.

L’espai per al rocòdrom de CET, l’skate pels joves, o la rehabilitació definitiva de la zona esportiva de Sant Berger seran també unes prioritats per a nosaltres, així com dotar de més diners als Pressupostos Participatius, per a que sigui el vilatà que decideixi amb que s’ ha d’invertir. Agafem el compromís de treballar per Teià i seguir construint-lo des de l’oposició, per a millorar la qualitat de vida dels teianencs.

Darrera modificació el Dijous, 10 Febrer 2022 10:58

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat