Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Gent de Teià “VOTA NO” al Pressupost 2020

Un dels principals motius és l’ increment del capítol 1, sous, en més de 200000e.El govern torna a caure en les mateixes errades del passat, augmentant la despesa fixa sense saber si es mantindrà l’ actual entrada de diners, provinents sobretot de la construcció. Si arriba una baixada d’ ingressos, hauran de ser els vilatans els que assumeixin el pagament d’ aquesta despesa a través de l’ augment dels impostos. Es increïble, i a la vegada irresponsable, que aquest increment del capítol 1 sigui viable, quan encara patim les conseqüències dels 4 milions de deute real que es va generar per la mala gestió del govern d´ERC i CIU de fa aproximadament una dècada.

D’altra banda, cap de les aportacions de GT al pressupost es va tenir en consideració, com veureu a continuació.

No hi ha inversions a curt termini, ni les millores urgents i necessàries de carrers, vorals, cablejat elèctric i de telecomunicacions a urbanitzacions com “La Molassa, Rials o Pi de l’ Indià”, oblidades de fa anys.

Tampoc sembla propera la construcció del reclamat “rocòdrom”, projecte per cert, que ja duia ERC al seu programa electoral del 2015”.

Arran de la desaparició, per ara, dels Pressupostos participatius, les demandes de la gent queden oblidades, i àrees com Educació, Gent Gran i Esports en surten perjudicades.

Respecte medi ambient, el projecte és gairebé nul, quan hi ha despeses evitables si s’invertís en eficiència energètica. Pel govern sembla més important tenir una “vila florida” que sostenible. Contradictori si més no. Esperem que l’ augment d’ hores de la tècnica de medi ambient ens ajudi a veure quines son les intencions del govern, buides avui.

Finalment, fem ressò de l’ augment del cost del periodista, que passa a cobrar un sou, amb increment d’horari inclòs. Gairebé invisible fins al moment, esperem poder-lo veure ben aviat als diferents actes, i així poder informar amb fermesa del que succeeix.

Per tots aquest motius, entre d’ altres, el vot de GT va ser en contra.

Trobareu més informació als espais de Gent de Teià a les xarxes socials.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat