Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Un poble, un projecte, una candidatura

L’1 d’octubre de 2017, un dia que va canviar el decurs de la nostra història més recent, ens ha deixat gravades en la memòria imatges ben contrastades: d’una banda la brutalitat policial contra una munió de gent que amb crits de “som gent de pau” volia exercir el dret bàsic de qualsevol democràcia adulta: el dret a VOT, i d’altra banda imatges d’una unitat popular i política sense pal.liatius i amb un objectiu comú: la celebració del Referèndum d’ara fa un any.

Han passat dies, mesos, 1 any, i mica en mica aquella unitat que ens va fer forts aquella tardor de 2017, s’ha anat esqueixant i ens ha afeblit com a poble i ha dinamitat el nostre projecte de llibertat plena per a la nostra Nació. Encarà som a temps! Som a temps de recosir esqueixos abans no s’estripi tot plegat. Cal reprendre el camí d’unitat que hem anat construint plegats, i identificar clarament quins són els nostres adversaris. No ens fem mal nosaltres mateixos, això ens afebleix, ens estova, ens distreu del nostre objectiu.

Des del grup municipal de JuntsxCatalunya-PDeCAT, tenim molt clar qui és el nostre adversari polític i l’hem de vèncer des del més estricte valor democràtic i fugint de la violència que condemnem categòricament, vingui d’on vingui.

Les eleccions municipals, que són ben aprop, ens posen davant una oportunitat d’agafar fil i agulla i recosir esqueixos, des del municipalisme, que potser en altres instàncies costen d’assolir.

Els opositors polítics estan teixint estratègies per a governar els nostres ajuntaments i això no ho hem de permetre. No ens podem permetre deixar els governs municipals en mans d’aquells que han nascut per dinamitar la nostra llengua, la nostra cultura, la nostra identitat, i el nostre devenir com a Nació.

Per això, des d’aquestes línies fem una crida a les formacions polítiques sobiranistes de Teià a trabar una candidatura única i inequívocament sobiranista per afrontar amb garanties les properes eleccions del 26 de maig de 2018.

El futur del poble i de Catalunya, s´ho valen!


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat