Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Fem balanç

Som a punt de tancar un any intensíssim pel que fa a la feina realitzada des del Govern en el que ha tingut un especial protagonisme les obres de substitució del clavegueram del Passeig de la Riera. Sabíem que era una actuació que comportaria molts desajustos en mobilitat, estacionament, i que el comerç local i els teianencs i teianenques en patiríem les conseqüències. Malgrat tot, era una obra ineludible i d’obligada execució per millorar el benestar dels vilatans, i a més a més ha suposat una sèrie de millores afegides com la il·luminació dels passos de vianants o els panells informatius de velocitat dels vehicles per pacificar l’eix viari principal de Teià.

Tot el procés ha estat coordinat a la perfecció per els serveis tècnics municipals, els serveis de manteniment i la Policia Local, principalment, i una intensíssima i constant campanya de divulgació i informació de l’evolució de l’obra en cada canvi de tram a executar, fet que n’ha reduït l’impacte en el dia a dia. Ens n’hem sortit, però, i des d’aquestes línies volem agrair enèrgicament a tot els agents que han contribuït a que una obra d’aquesta envergadura, s’hagi dut a terme amb diligència. Agraïm als propietaris dels terrenys on s’han habilitat bosses d’aparcament durant l’obra i, sobretot volem destacar la paciència i comprensió del comerç local i del veïnat en general. Gràcies sinceres i de cor.

Després de la tempesta, però, ha vingut una festa major ben reeixida i amb la participació i protagonisme de tot el teixit associatiu del poble i amb l’intens treball, una vegada més, de la Comissió de festes. Bona feina!

Tot plegat amb el rerefons d’un panorama polític farcit d’injustícies, amb presos polítics des de fa més de 14 mesos, amb exiliats, i amb demòcrates innocents en vaga de fam a presó. Des de JuntsxCatPDeCAT de Teià denunciem aquesta barbàrie i insistim en la necessitat de fer front comú mitjançant llista unitària per a les properes eleccions municipals del maig vinent, per no deixar cap escletxa oberta a la possibilitat de que aquells que no els tremola el pols en engarjolar la democràcia, governin el nostre poble.

Malgrat tot, us desitgem un bon Nadal i una bona entrada al 2019 clamant per la #LlibertatPresosPolítics i el #Retorn dels exiliats, perquè #UsVolemACasa.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat