Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

De rebaixes!

El temps previ a les festes de Nadal són sovint uns dies d’ofertes, de rebaixes, a vegades llamineres i a vegades no tant. El que estem vivint aquests dies a tomb de la llengua catalana és, dit finament, un despropòsit i un retrocés sense precedents o que caldria anar desenes d’anys enrere per trobar un menyspreu i una falta de respecte cap a la catalanitat i el nostre ser i fer.

Aquesta rebaixa en l’ús del català, aquesta negociació per la quota de català en la llei de l’audiovisual, així com l’atac a la exitosa immersió lingüística i a la llengua catalana, tant reeixida a l’escola durant tants i tants anys, són gratuïtes i no obtenen res a canvi, en contraposició a les rebaixes que llueixen en els aparadors de qualsevol establiment, que poc o molt et recompensen d’alguna manera, a no ser que valorem com a recompensa la perpetuació en poltrones de polítics de curta volada i poc sentit d’Estat, però sí de partit. Ben trist!

Junts per Catalunya defensem a tort i a dret el català, la immersió lingüística i la cultura catalana en majúscules com a elements cohesionadors i, malauradament, de supervivència.

Junts per Catalunya no donem suport als botxins de la nostra manera de ser, parlar i viure, i menys a canvi de res de res.

La salut, però, és el primer. Cuideu-vos, cuidem-nos i que tingueu un bon Nadal i que el 2022 ens porti la recompensa que com a catalans i catalanes ens mereixem, la Llibertat!


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat