Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Arriben la il·lusió i la força del socialisme

Des del PSC de Teià volem donar les gràcies a cadascuna de les 321 persones que, amb el seu vot, van decidir fer confiança a la nostra llista el 26 de maig. Treballarem a fons durant tot el mandat en la millora de Teià i en favor del conjunt de les teianenques i teianencs, com és la nostra vocació, i particularment treballarem per fer valer els valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat expressats en aquests 321 vots.

Les eleccions han situat el nostre partit a l’oposició. Però des d’aquí farem una tasca constructiva i dialogant, a l’hora que rigorosa en el control al govern municipal i en la defensa dels valors i drets de les veïnes i veïns que van votar socialista.

Perquè la Democràcia i l’Estat de Dret consisteixen també, i molt especialment, en que el govern respecti els drets dels ciutadans que no van votar-lo a ell. Ja siguin aquests un 9%, com les teianenques i teianencs que van votar socialista el 26 de maig, o siguin fins i tot un 52%, com les catalanes i catalans que al setembre i octubre de 2017 ens vam sentir menystinguts pel govern català. El diàleg sincer i teixir consensos suficientment amplis són la clau per construir una societat millor.

La gent del PSC, doncs, no som a l’Ajuntament per “seguir fent el mateix de sempre”, com deia més o menys el lema de campanya de l’actual alcalde. Volem fer coses noves. Assolir fites que Teià ja hauria de tenir fa anys, a més dels nous requeriments que el temps actual reclama.

La majoria absoluta d’ERC no és el millor escenari perquè l’Ajuntament sigui el gresol d’idees i projectes que convé a Teià, i sabem que més teianenques i teianencs ho pensen ara. Però el PSC està aquí per sumar, amb il·lusió i en positiu, i estarem a l’alçada de la confiança que ens ha estat dipositada!


Més en aquesta categoria: I tu: ets republicà? »
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat