Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Un objectiu pendent

Des de la darrera legislatura s’ha ar· rossega la millora de la neteja del poble, és cert que va haver millores al respecte, però no suficient, mancaven les eines tant humanes com d’equip per fer-ho possible. En les diferents promeses electorals dels partits que es van presen· tar en les eleccions van posar com tema la millora en la neteja del poble.

En aquesta legislatura hauria de ser un tema a tractar seriosament ja que l’aspecte de la vila s’està degradant. Cal destacar que venim d’un confina· ment estricte degut a la pandèmia, però aquest, només van ser dos me· sos i amb diferents fases, es va allargar fins l’estiu.

Després de un any i mig de pandè· mia en la qual semblava que tots fè· iem la reflexió en voler cuidar el nostre entorn, hem tornat a caure en fer el mateix i ens oblidat de tenir cura en· tre tots, del nostre entorn. Per això, ens trobem Teià amb la mateixa situació que abans de la pandèmia. Els carrers estan ple de papers, plàstics cigarretes i acumulació d’andròmines als voltant dels diferents contenidors (sense fer servir els diferents serveis que ofereix tant la deixalleria com l’empresa de les escombraries), i un l’increment d’ex· crements d’animals domèstics sense recollir per part dels seus propietaris en els carrers del poble (no només en el centre del poble). Per aquest motiu, ens preguntem si ha donat resultat les diferents campanyes que s’ha realitzat al respecte? Els individus són consci· ents que amb els seus actes estan em· brutant el poble?

Pensem que s’hauria de sortir al car· rer per conscienciar als vianants en la responsabilitats dels seus actes i ser més contundent, amb aquells que no cuiden el seu entorn.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat