Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Salutació de l'alcaldessa

Imprimir correu electrònic
gemma
Benvolguts, benvolgudes,
 
Com a primera alcaldessa de la història de Teià, i en nom del Consistori, em complau donar-vos la benvinguda cordial a aquest portal d’accés al nostre municipi, i al conjunt de recursos i serveis d’internet que ofereix l’Ajuntament de Teià. Les notícies més destacades, el dia a dia de la nostra vila, l’agenda cultural i festiva, l’àrea per als tràmits administratius; i, principalment, vull convidar-vos a aquest espai de relació, comunicació i participació, dissenyat per compartir amb vosaltres: particulars, entitats i col·lectius. Adreceu-nos suggeriments, peticions, aportacions, idees i iniciatives. Escriviu-nos dubtes, queixes i preocupacions. Al final, adjunt, trobareu el correu electrònic de l’alcaldia.
 
Per mitjà d’aquest web refermo el meu compromís amb la transparència i per assegurar un govern obert, compromès i proper. Per aquest motiu mantindrem aquest lloc virtual actualitzat, i hi procurarem millores constants. El repte continua sent treballar plegats per l’avui i pel demà de Teià, considerant el passat. Permanentment al servei de la gent, escoltant i donant resposta, fent política de proximitat.
 
Si no sou veïns i veïnes del nostre terme, us animo a fer servir aquesta finestra al poble per conèixer-nos una mica millor. Teià és un municipi acollidor el valor principal del qual són les persones, els seus habitants. Així com el teixit associatiu veïnal, sociocultural, artístic i esportiu especialment divers, dinàmic i emprenedor que el configura. També el patrimoni ambiental i historicogeogràfic abundant que suma més d’un centenar de masies i cases senyorials, per exemple. No dubteu a visitar-nos. Us exhorto a descobrir tot allò que us podem oferir.
 
M’acomiado, confiant que la navegació digital us resulti agradable i eficient, i amb el desig sincer de saludar-vos properament. 

Gemma Rosell
Alcaldessa
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat