caenfrdeites

Espai can Llaurador

  • Inici
  • Inscripcions als cursos de Cultura

Fes la teva inscripció

Curs: PICTOFONIES: QUÈ SENTIM?

Les dades del curs

PICTOFONIES: QUÈ SENTIM?
Professor: Cori Mercadé
Descripció: Una interpretació musical emocionada i emocionant amb un guió i conducció pensat per acostar-nos l’art des de l’art mateix. Vine a gaudir d’aquest Pictofonies, un passeig per allò que ens fa més humans: les nostres passions. De la mà de Cori Mercadé (guió i conducció) i amb interpretació musical a càrrec del Cor Scandicus.

Des de camps tant diferenciats com la música i la pintura, des de segles tan allunyats com el segle XVI i el XXI, sabem que allò que més ens acosta a tots els humans són neguits similars i inalterables. Artistes de tots els temps i condicions han sentit angoixes i plaers similars als nostres, inalterables al llarg dels segles malgrat el context canviant.

Cori Mercadé artista i educadora.
Cor Scandicus és una formació coral amb seu social al Masnou des del 2012. Gràcies a l’empenta d’aficionats a la música amb anys d’experiència dins del món coral associatiu i al seu director Francesc Ruiz. Actualment, combina la presència de cantaires experimentats i altres que s’inicien amb tota la il·lusió en el món del cant coral.

lloc: LA UNIÓ
Dates: 03-06-2022 - 03-06-2022
Horari: 19:30 a 21 h
Dies: Divendres 3 de juny
Preu: 5.00€
Nombre de sessions: 1 (1,5 hores per sessió)
Hores del curs:
Inscripció als cursos de Cultura
/ /
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites