Imprimir aquesta pàgina

Les votacions dels pressupostos participatius, en marxa

15 Setembre 2021 ~

Pressupostos participatius 2019 2020La Regidoria de Participació Ciutadana ha posat en marxa els mecanismes per escollir el projecte o projectes guanyadors d'entre les vint propostes finalistes de la convocatòria dels pressupostos participatius en curs (vegeu-les a la imatge adjunta). Es tracta de la convocatòria iniciada el 2019, però que la pandèmia va obligar a ajornar sine die fins ara.

Quatre canals

Com estableix el reglament, hi poden participar tots els veïns i veïnes de Teià que tinguin 16 anys o més. Cada elector pot triar una proposta o més d'una, fins a exhaurir els 50.000 euros previstos. En cas de triar diverses opcions, el votant n'ha d'establir l'ordre de prioritat.

En tots els casos, la persona que vota s'ha d'identificar amb el número de DNI, nom complet i adreça per tal de garantir la pulcritud del procés.

Existeixen quatre canals de votació:

- La plataforma interactiva de participació ciutadana Decidim, a la qual us haureu de registrar.

- Per correu electrònic, a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Per WhatsApp al telèfon 606 85 75 19.

- Presencialment, a qualsevol dels punts itinerants de votació.

Votació presencial

Aquesta setmana s'inicia la recollida de vots presencials a diversos punts del municipi, d'acord amb el calendari següent:

- Davant del Mercat municipal. Divendres 17 de setembre de 17 a19h, i dissabte 18 de setembre d’11 a 13h.

- Parc de can Godó. Dissabte 25 de setembre d'11 a 14h.

- Parc de Valbellida. Diumenge 26 de setembre d'11 a 14h.