Imprimir aquesta pàgina

Ajuts per a llibres i material escolar, fins al 17 de juny

08 Juny 2022 ~

Cada any, l’Ajuntament de Teià atorga un ajut econòmic als alumnes de qualsevol centre educatiu sostingut amb fons públics de primària i secundària, de P3 a 4t d’ESO.

Per accedir a l’ajut cal complir quatre requisits:

- Estar empadronat i residir efectivament al poble.
- No disposar d’altres béns immobles diferents al domicili habitual.
- No rebre cap prestació econòmica d’altres administracions que puguin cobrir el mateix concepte.
- Que la unitat de convivència no superi uns determinats ingressos, després de restar-ne 569,12€ en concepte de despesa d’habitatge, ja es tracti d'hipoteca o lloguer, d’acord amb la taula següent:

taula ajut escolar 2022 2023

L’import de l’ajut s’estableix en 100 euros per alumne, que es destinaran a l’adquisició de llibres escolars obligatoris i material escolar, amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats, la inclusió educativa i la no discriminació per motius de desigualtat social o econòmica.

Fins al 17 de juny, podeu tramitar la vostra sol·licitud a l’àrea de Serveis Socials Bàsics, a ca la Cecília (Passeig de la Riera, 94). En tots els casos és imprescindible demanar cita prèvia al telèfon 93 555 12 34.

Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en els arxius adjunts que acompanyen aquesta notícia.