caenfrdeites

Comença la cursa per escollir el Teianenc de l’any

Imprimir correu electrònic

Teianenc 2021Aquesta setmana, la Regidoria de Participació Ciutadana ha donat el tret de sortida per designar el Teianenc o Teianenca de l’any. Es tracta d’un guardó honorífic que s’escull per votació popular de tots els veïns i veïnes majors de 16 anys que hi vulguin participar. La distinció pretén reconèixer la trajectòria al llarg de l’any precedent d’una persona vinculada a la població que hagi destacat per la seva contribució professional, cívica, artística, esportiva o científica a la millora del bé comú.

Calendari

D’acord amb el reglament de la convocatòria, el procés d’elecció consta de tres fases:

- Fins al 29 de setembre. Presentació de candidatures. Qualsevol persona o entitat pot nominar una persona que consideri que n’és mereixedora mitjançant aquest enllaç o bé presencialment emplenent la butlleta que trobareu a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, La Unió o la Biblioteca can Llaurador.

- Del 30 de setembre al 17 d’octubre. Votacions per designar, si s’escau, les tres persones finalistes. La votació es podrà fer en línia o presencialment, als mateixos punts que en la fase de propostes. Només es podrà emetre un vot per persona.

- Del 18 d’octubre al 7 de novembre. Votació final per escollir la persona guanyadora.

Cinquena edició

El premi al Teianenc o Teianenca va ser instaurat el 2017 amb l’objectiu d’esperonar i exalçar els valors del compromís cívic i la participació ciutadana.

Com sempre, l’anunci de la persona guanyadora tindrà lloc l’11 de novembre, festivitat de Sant Martí. L’acte de lliurament coincidirà amb la cerimònia institucional del Tei de Plata.

Fins ara, les persones distingides com a Teianenc de l’any han estat Josep Villagrassa (2017) per la campanya de suport als refugiats de la guerra de Síria, l’activista internacional a favor dels drets dels infants i les dones Laia Dosta (2018), el mossèn Xavi Pich (2019) i Jaume Mònico per la iniciativa solidària Passes de Gegant.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites