caenfrdeites

Dinou propostes ciutadanes opten a 50.000 euros

Imprimir correu electrònic

La Regidoria de Participació Ciutadana ha donat a conèixer les propostes finalistes de l’edició dels pressupostos participatius de 2022.

Els projectes seleccionats van rebre el vistiplau de la comissió plenària d’acceptació de propostes en un acte públic obert a tothom que es va celebrar el passat 27 de juny a l’Espai can Llaurador. Durant la sessió es van presentar i comentar tots els suggeriments formulats per la ciutadania, incloent-hi tots aquells que van ser desestimats perquè no complien els requisits fixats a les bases de la convocatòria.

pressupostos participatiusOpcions finalistes

Al final, les propostes seleccionades n’han estat dinou. Us les presentem en la taula adjunta, ordenades d’acord amb l’import de la inversió, de major a menor. Tanmateix, en aquesta fase inicial, es tracta únicament de valors aproximatius, ja que l’estimació econòmica definitiva no es podrà fer fins al moment de la redacció dels projectes o de l’execució dels encàrrecs.

Votació telemàtica i presencial

A partir del proper dilluns, dia 11, i fins al28 de juliol, tots els veïns i veïnes de Teià que tinguin més de 14 anys podran votar a través de dos canals:

- Telemàtic:
Al web de l’ajuntament, clicant en aquest enllaç.

- Presencial:
En els següents punts de votació itinerants:

- Dilluns 11 de juliol, de 15.30 a 16.30h, davant l’Escola Bressol Municipal Els Galamons
- Dilluns 11 de juliol, de 17 a 18.30h, al parc de Vallbellida
- Divendres 15 de juliol, de 17 a 18.30h, davant del Mercat Municipal
- Dissabte 16 de juliol, de 17.30 a 19h, al parc de Can Godó

Durant tot el període establert també hi haurà una bústia i butlletes de votacions a l’Ajuntament.

Mecanisme

En tots els supòsits, la persona haurà d'estar empadronada a Teià i haurà d’identificar-se amb el DNI, amb la targeta de residència o el passaport.

Com sempre, es podrà votar una sola vegada pèro marcant tantes opcions com cadascú vulgui fins a exhaurir els 50.000 euros pressupostats. Per això és molt important establir l'ordre de prioritat de cada proposta.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites