caenfrdeites

Jornades gratuïtes de formació per a persones emprenedores

Imprimir correu electrònic

Formacions tardor 2022Els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià organitzen al llarg dels mesos d’octubre i novembre unes noves jornades de formació gratuïta adreçades a empreses i persones emprenedores. Les sessions són gratuïtes, amb inscripció prèvia, i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Tots els cursets són presencials i tres d'ells consten de dues sessions presencials, que seran impartides al Centre d’Empreses Casa del Marquès.

A continuació es detallen les quatre accions formatives programades, ordenades cronològicament:

4 i 13 d’octubre, de 15.30 a 19.30h. 20 coses que els autònoms han de saber i ningú no els explica, a càrrec de Yolanda Presa. Xerrada sobre normatives i altres qüestions d’interès relatives al treball autònom.

13 d’octubre, de 9.30 a 14h. Com posar els preus als meus productes o serveis, a càrrec d’Eulàlia Balañà. Es donaran eines per calcular el marge brut comercial, fixar preus i analitzar com aquesta decisió afecta la viabilitat del negoci.

19 i 20 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h. Construeix una bona eina de negoci a través del mètode focus i el design thinking, a càrrec de Jordi Puigdellívol. S’explicaran eines que aporten innovació i com treballar els fonaments per generar una solució innovadora o com millorar una idea per fer un salt endavant.

22 i 23 de novembre, de 9.30 a 13.30 h. Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners, a càrrec de Yolanda Presa. Adquisició d’una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per guanyar autonomia i estalviar costos.

Inscripcions i informació

Les persones interessades ja poden realitzar la seva inscripció a través dels enllaços que trobareu en cadascuna de les sessions.

Si necessiteu més informació, podeu trucar als telèfons 93 554 43 32 o 93 557 17 71, o bé escriure a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites